Home Deelnemers Deelnemersinfo Langs de Gouwe loop
foto1.jpg
Deelnemersinfo

Start en Finish
Alle starts en finishes vinden plaats op het Gouweplein van het Winkelcentrum Waddinxveen. Kleedgelegenheid, douches en toiletten vindt u in Sporthal De Dreef, direct tegenover het Winkelcentrum Waddinxveen. 

Parkeren is mogelijk naast Sporthal De Dreef (100 auto’s). Als deze vol is kan de parkeergarage direct onder het winkelcentrum gebruikt worden. Let op: de 1e twee uur is het parkeren gratis. Hierna betaalt u € 1,50 voor ieder extra uur.

Vanuit sporthal De Dreef is de route naar de start/finish op het Gouweplein aangegeven. Het is vanaf sporthal De Dreef twee minuten lopen naar de Start & Finish locatie. 


Startnummers en na-inschrijving
U kunt uw startnummer ophalen in Sporthal De Dreef wanneer u zich heeft ingeschreven via de website. Ook kunt u zich in Sporthal De Dreef tot een half uur voor tijd kunt u zich nog inschrijven voor de Langs de Gouweloop. De voorkeur heeft het wanneer u zich opgeeft middels voorinschrijving. Deelnemers die gebruik maken van de voorinschrijving krijgen een korting op het inschrijfgeld van € 1,00.


Tijdsregistratie
Wij maken géén gebruik van een elektronische tijdregistratie. Bij de start en finish staat een klok waarop u uw gelopen tijden kunt aflezen.