Home Deelnemers Deelnemersinfo Langs de Gouwe loop
left_test.jpg
Deelnemersinfo

Start en Finish

Alle starts en finishes vinden plaats op het Gouweplein van het nieuwe Winkelcentrum Waddinxveen. Kleedgelegenheid, douches en toiletten vindt u in Sporthal De Dreef, direct tegenover het Winkelcentrum Waddinxveen. 

Parkeren is mogelijk naast Sporthal De Dreef mogelijk (100 auto’s). Als deze vol is kan de parkeergarage direct onder het winkelcentrum gebruikt worden. Let op de 1e twee uur is het parkeren gratis. Hierna betaald u € 2,00 voor ieder extra uur.

Vanuit sporthal De Dreef is de route naar de start/finish op het Gouweplein aangegeven. Het is vanaf sporthal De Dreef twee minuten lopen naar de Start & Finish locatie. 


Startnummers en na-inschrijving

U kunt uw startnummer ophalen in Sporthal De Dreef wanneer u zich heeft ingeschreven via de website. Ook kunt u zich in Sporthal De Dreef tot een half uur voor tijd kunt u zich nog inschrijven voor de Langs de Gouweloop. De voorkeur heeft het wanneer u zich opgeeft middels voorinschrijving. Deelnemers die gebruik maken van de voorinschrijving krijgen een korting op het inschrijfgeld van € 2,00.


Tijdsregistratie

De Langs de Gouweloop maakt gebruik van het Mylaps BibTag tijdregistratiesysteem. In het startnummer zit een geintergreerde Mylaps Chip. Het is niet meer mogelijk om met een eigen gele of groene chip deel te nemen aan de Langs de Gouweloop.