Home Langs de Gouwe loop
ldg004.jpg
Inschrijving 51e Langs de Gouwe loop geopend!

Ondanks het feit dat het nog zomervakantie moet worden, zijn de vrijwilligers die ieder jaar helpen bij het organiseren van de 51e Langs de Gouwe loop, alweer druk in de weer. Het organiseren van een dergelijk evenement is een race tegen de klok. Vergunningen moeten worden aangevraagd, posters en flyers worden aangepast en opnieuw gedrukt en scholen en sportclubs worden aangeschreven. Ook de website van de Langs de Gouwe loop moet worden aangepast en de electronische inschrijving via inschrijven.nl geactiveerd. Dankzij de jarenlange ervaring loopt de organisatie van deze 51e Langs de Gouwe loop weer op rolletjes.

Dit jaar zal de Langs de Gouwe loop op zondag 6 oktober worden georganiseerd. Lopers kunnen zich electronisch inschrijven of eventueel op de dag zelf. Bij voorinschrijving krijgen de lopers korting op het normale tarief.

Een speciale dank dit jaar naar onze sponsors. Met de financiƫle ondersteuning van onze sponsor kunnen wij ook dit jaar de Langs de Gouwe loop tot een groots evenement uitbouwen.

Loop mee met de 51e Langs de Gouweloop, inschrijven kan hier.